HomeMeer informatie over autobanden Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden en Privacy Statement GratisPompen.nl.

Identiteit

GratisPompen.nl is een website van C4 Publishing.

Zorgvuldigheid

GratisPompen.nl stelt de informatie op deze website met grote zorgvuldigheid samen. GratisPompen.nl streeft naar actuele en duidelijke informatie. Toch kunnen wij niet garanderen dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan de informatie op deze website kunnen bezoekers van de site dan ook geen rechten ontlenen.

Aansprakelijkheid

GratisPompen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit het gebruik van (de inhoud) van GratisPompen.nl. GratisPompen.nl is niet verantwoordelijk voor content geplaatst door gebruikers. GratisPompen.nl is niet aansprakelijk voor data-verlies of schade voortvloeiend uit het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de dienstverlening.

Privacy

GratisPompen.nl zal de privacy van zijn bezoekers en gebruikers in acht nemen. GratisPompen.nl gebruikt de volgende software van derden: Google Analytics en Adsense. Deze software plaatst cookies voor het verzamelen van gebruiksstatistieken en het tonen van relevante advertenties.

Copyright

Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, foto's, logo's en illustraties. De informatie op deze website mag niet zonder schriftelijke toestemming van GratisPompen.nl worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt.